Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Seznamte se s námi

 

Mgr. Monika Sedláková

Jmenuji se Monika Sedláková a realitní kancelář COMFORT REAL provozuji již 17 let. Založila jsem ji společně s manželem. Důvod byl tehdy velmi prozaický. Pořizovali jsme si vlastní bydlení a narazili jsme na velmi neseriózní realitní kancelář. Dnes už mi to připadá úsměvné, ale věřte, že před 18 lety mi do smíchu nebylo. RK nám nabídla cihlový byt s garáží, ale při předání bytu se ukázalo, že se jedná o obyčejný panelák s vyzděným jádrem a o garáži, která byla samozřejmě v ceně jsme si mohli nechat jen zdát. Byli jsme velmi zklamaní a rozčarovaní, ale jak se říká: „Všechno zlé, je k něčemu dobré.“ Vyburcovalo to v nás touhu ukázat, že reality se dají dělat jinak. A tak se postupně z malé klientské agentury stala realitní kancelář, která nabízí profesionálně nemovitosti v celém regionu Brna a jižní Moravy. Zaměřujeme se nejen na prodej bytů v nových developerských projektech, ale i na zprostředkování pronájmů a prodejů bytů, rodinných domů, rezidenčních a komerčních nemovitostí.
Jsme stabilní tým lidí, kde každý z nás je specialistou ve svém oboru.
Toto vše nám umožňuje, abychom každou zakázku dokázali zrealizovat co nejlépe, profesionálně a v co nejkratším čase.

 

Renata Lachká

Profesionalita, férové jednání, přesnost a jednoduchost. Toto jsou kvality, kterých si nejvíce cením, a proto se jimi snažím co nejlépe řídit nejen v osobním životě, ale především při jednání se svými klienty. Nepotrpím si na žádná hesla a slogany, nejradši mám čistě odvedenou práci bez okolků. A stejně jako u služeb pro své klienty se ani u sebe nespokojím pouze s něčím, co je “přijatelné”, věci musí být zkrátka a jednoduše výborné. Proto mám ráda výborné červené víno, výborný smysl pro humor, výborný tenisový zápas a výbornou společnost. R.L.

 

Mgr. Martin Sedlák

V realitní kanceláři se věnuji především profesionální tvorbě vizualizací nemovitostí, správě webových stránek a sociálních sítí. Mojí specializací je Tržní ocenění nemovitostí. Jsem pracovitý, spolehlivý a pečlivý. Ve všem, co dělám, mám rád systém a pořádek. Kromě své rodiny miluji pivo, které si dovedu uvařit sám. M.S.

 

MgA. Filip Kostelecký

Umím naslouchat lidem, jsem empatický, klidný, věci rád promýšlím do detailů.  F.K.

 

JUDr. Helena Šplíchalová

Soukromou právnickou praxi provozuji již 25 let a dělám ji ráda. Zjistila jsem, že než používání síly, boj a konflikty mě více baví spolupráce, překonávání překážek a snaha najít společné řešení. Proto velmi ráda spolupracuji s dobrými realitními kancelářemi, které to mají také tak, kdy po ukončení případu odcházejí spokojení a dobře informovaní klienti. Mimo svou práci mám ráda svoji velkou rodinu, výlety do přírody i za kulturou a dobré bílé víno. H.Š.

 

Marcela Stehlíková

Jako hypoteční makléřka již 10 let pomáhám svým klientům plnit představy o novém bydlení.  Mou přidanou hodnotou je optimistický náhled na situaci, snaha o nalezení optimálního řešení a dlouhodobá péče o klienta i po uzavření obchodu. Vztah s klientem zakládám na vzájemné důvěře a spolupráci. Obchod je oboustranná záležitost, k obchodu patří partnerství, které mým klientům při řešení financování bydlení nabízím. M.S.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?